Lid worden

Lid worden

Welkom bij C.V.V. Redichem. Fijn dat je lid wil worden van onze vereniging!

Bij de voetbalvereniging C.V.V. Redichem is voor een ieder een plaats. Als je met plezier wilt voetballen in een respectvolle en veilige omgeving dan is Redichem als vereniging anders dan anderen. Wij doen er alles aan om de betrokkenheid van de leden ten opzichte van elkaar te vergroten. Je ontmoet vriendschap in het veld en daar buiten. Wij staan voor persoonlijke aandacht en bovenal stellen wij het op prijs dat een ieder plezier heeft in zijn sport en dat niemand buiten de boot valt. Je voetbalt immers het sterkst in een hecht team. Ontmoet de warmte van Redichem.

Voormalige of huidige vereniging


Je gegevensAdres

Contact

Ik ga akkoord met de privacyverklaring van de KNVB *
Ik ga akkoord met de privacyverklaring van CVV Redichem *

Betaalgegevens

Indien je in bezit bent van een Gelrepas kun je hier de foto's uploaden.

Kies bestandWijzigVerwijder
Kies bestandWijzigVerwijder

Wordt u spelend- of niet-spelend lid?
Indien de inschrijvende < 16 jaar vul dan NVT in.

Hieronder kunt u aangeven bereid te zijn Redichem te ondersteunen als vrijwilliger en dat wij u hiervoor kunnen benaderen. Enige voorbeelden hiervan zijn: leider, trainer, scheidsrechter, bardienst medewerker, gastheer/vrouw bij het wedstrijdsecretariaat etc. Samen met u kijken we naar de meest geschikte taak, gebaseerd op de tijd die u wilt investeren.


Heeft u nog aanvullende informatie of opmerkingen dan kunt u die hieronder ingeven.

Met het inzenden van dit formulier verleent u hierbij tot wederopzegging machtiging aan C.V.V. Redichem (Incassant-ID NL59ZZZ401200960000) om van bovenstaande IBAN-rekening maandelijks de contributie af te schrijven. 
Als uw kind lid wordt na 1 april, gaat u per 1 september pas contributie betalen.
Bij tussentijds beëindigen van het lidmaatschap is men tot het einde van het seizoen contributie verschuldigd. Het verenigingsjaar start op 1 juli en eindigt op 30 juni.


Dat bovenstaande gegevens naar waarheid zijn ingevuld.* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!