MO19-2 niet te stoppen!

MO19-2 niet te stoppen!

Woezik MO19-1

1 - 6

Redichem MO19-2

Competitie

2e klasse 5

Datum

23 oktober 2021 16:30

Scheidsrechter

M.A.J. Cornelissen

Accommodatie

Sportpark Woezik
Suikerbergseweg 6
6604AE
WIJCHEN
tel. 024-6415071

Woezik MO19-1  -   Redichem MO19-2

Zaterdagochtend 23 oktober 9.00 uur. Eerst even kijken bij onze MO15 waar een héle goeie scheidsrechter aan het fluiten was 😉. Wat is dit een superleuk en hecht team is dit geworden zeg! En wat veel talent. Onder leiding van de coach Robin werd korte metten gemaakt met Fortissimo die bij aanvang van deze wedstrijd nog de lijstaanvoerder was. Als ik het goed heb staan onze 015 meiden nu op de eerste plek. Dik verdiend!

Nog snel even naar huis want onze eigen wedstrijd staat pas om 16.30 op het programma en dat betekent pas om 15.30 verzamelen en afreizen naar het prachtige sportpark in Wijchen waar ons de nummer 3 van de ranglijst te wachten staat. Noa moest zich helaas afmelden zoals ook Eljah die gelukkig wel mee kon en samen met Julia op de bank konden plaatsnemen om het team aan te moedigen. Gelukkig konden we rekenen op inzet van Reza, Sanne P, Nicky en Demi. Voor Demi was het een debuut bij Redichem, zij heeft bij SC Valburg gespeeld en na een jaar even geen voetbal kon zij transfervrij worden gehaald. Dit debuut was overigens goed geslaagd.

Eindelijk was het 16.30 uur, en de wedstrijd ging van start. We hadden o.a. afgesproken niet vanaf de eerste minuut maar echt vanaf de allereerste seconde volop druk te zetten. We zijn hier namelijk niet gekomen voor 1 punt maar gaan eigenlijk zoals altijd voor de volle winst. Deze flits-start wierp al bijna zijn vruchten af en de eerste 2 kansen werden op een haar na niet verzilverd. Woezik bleek een fysiek sterke ploeg met individueel goede speelsters. Doch waren onze meiden steeds net iets scherper sneller en fitter maar vooral meer één team. Na 15 minuten op de klok was het dan eindelijk zover en schoot Isa Z.  ons op 1-0. Het was zeker mede de verdienste van Nanne die op dat moment al een halve marathon had gelopen. Woezik was natuurlijk nog lang niet van plan de strijd op te geven en bleven flink tegenstand bieden. De kwaliteit van onze keepster Mirthe werd op de proef gesteld, maar zij hield het hoofd koel en hield het doel door middel van een aantal fraaie reddingen vooralsnog schoon. Na 30 minuten spelen was het dan weer Isa met Nanne als aangever 0-2. Onze verdediging stond zoals altijd goed en waar nodig werd een harde charge uitgevoerd door Eline, Linde of Demi. Lynn zorgde wederom voor de rust in de ploeg en daar begon dan ook de opbouw richting middenveld. Floor was weer de creatieve middenvelder en was samen met Nika bijna altijd aanspeelbaar. Net voor de rust zorgde Isa Z voorde derde goal achtereen, dus een ware hattrick! We konden dus vrij relaxt aan de thee!

In de 2de helft bleven de zwart gelen de betere ploeg al kwam Woezik op een onoplettend ogenblik nog op 1-3. Redichem liet zich hierdoor niet van de kaart brengen en bleef ongewijzigd druk zetten en duels winnen. Ondertussen waren Sanne, Reza en Nicky al lekker aan het meevoetballen. Het was nu de beurt aan Isa W. een doelputje mee te pikken 0-4. Bij Nance ontbrak dat geluk vandaag, na een aantal mooie solo’s lukte het vandaag een keer niet het doel te vinden. Maar de uitploeg had er de handen vol aan. In de 70ste minuut werd door Isa een corner afgevuurd richting de opgekomen Lynn die de bal hard inkopte (zie ook de beelden op insta!). De keeper was kansloos en kon de bal alleen nog maar uit het net vissen. Wat een prachtige goal!! De wedstrijd was nu wel “in the pocket”!!  toch kon Isa Z. het niet laten ook de 1-6 op het scorebord te zetten. Al met al een mooie middag en een knappe winst. Volgende week uit tegen St DIO/SCP
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!