Vrouwen pakken winst

Vrouwen pakken winst

Redichem VR1

2 - 1

AVW '66 VR1

Competitie

4e klasse 6

Datum

30 april 2022 15:00

Scheidsrechter

S.P. Schouten

Accommodatie

Wilhelmina sportpark
Sportlaan 10
6866NA
HEELSUM
tel. 0317-313903

Op de deze Koninginnedag kwam AVW VR1 op bezoek. Eerder deze maand een gelijkspel en nu ook weer spannend. Er was veel publiek. Redichem 5 die altijd ons mentaal helpt en enthousiasmeert en veel anderen. Ze zagen niet de mooiste wedstrijd van het seizoen. De ruimte die geboden werd door de tegenstander op het veld was beperkt. Toch kwamen er best wel driehoekjes, maar niet veel doelpunten.

Na wat een rustige vijf minuten drongen we meer aan. Er moest ook echt meer energie in komen. In de 11e minuut een actie van Laura en een voorzet. Mandy reageerde alert en net eerder bij de bal dan haar tegenstander en schoot binnen in de rechterhoek; heerlijk de 1-0. Op zoek naar meer. Halverwege toch een tegendoelpunt en we gingen met 1-1 de rust in.

Direct na rust rende Laura richting de zestien en strandde op de laatste vrouw van AVW; vrije trap door obstructie. Gastspeelster Lynn (MO19-2) schoot vanaf ruim 25 meter heel fraai in de linkerhoek; 1-2. Daarna bleef het een wedstrijd waarin het lastig was om er door te komen. Na een mooie actie en voorzet van gastspeelster Nance ontstond een goede kans. De inzet van Lynn werd knap gekeerd door de keepster van AVW. Even later een goede aanval over veel schijven die net overgeschoten werd door Fennie. Via een corner kwam AVW nog dichtbij. Myrthe haalde net voor te lijn weg. Het bleef spannend en stug. De laatste tien minuten de wedstrijd uitspelen. Er werd niets weggegeven achterin en de winst was binnengesleept. Goed gedaan!

Willem

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!