REDICHEM JO7-1 WACHT KAMPIOENSCHAP!!

REDICHEM JO7-1 WACHT KAMPIOENSCHAP!!

Redichem JO7-1

-

Excelsior Z. JO7-2

Competitie

1e klasse (4e fase) 12

Datum

21 mei 2022 9:10

Accommodatie

Wilhelmina sportpark
Sportlaan 10
6866NA
HEELSUM
tel. 0317-313903

Vandaag was het weer smullen langs de lijn. Tuurlijk waren er jongens aan het slapen in het veld. Maar ook zag je mooie acties, mooie doelpunten en stond Ton vol verbazing toen ik riep: KOM OP BENNEKOM!! Valt voor mij natuurlijk ook niet mee dat ik ineens het geel zwart sta te coachen.

Vandaag weer drie wedstrijden en weer drie mooie overwinningen.
Het leuke van vandaag was dat iedereen 2 of meer doelpunten scoorde. Dit keer een ander verhaaltje. Straks de einduitslag maar nu eerst even stil staan bij de hoofdpersonen, de talenten van de JO7-1.

Just: geweldige voetballer met een mooie balbehandeling, een geweldige actie en schot. Scoort vaak als het hard nodig is voor het team.

Bas: waarvan ik altijd dacht: hij heeft oren maar deze werken niet heel best. Heeft zichzelf echt gigantische positief ontwikkeld als speler. Fanatiek, mooi schot en een goede mentaliteit.

Ruben: luistert altijd geweldig naar de aanwijzingen en is een nuttige en belangrijke speler voor de trainer. Hij doet alles wat er gevraagd wordt en kan ook gewoon goed voetballen.

Florian: een kast van een verdediger met een actie. Hij kan ook goed een tegenstander op het verkeerde been zetten en dan snoeihard een doelpunt scoren.

Tijn: de winnaar uit ons team. Zal iemand doormidden schoppen als het nodig is. Heeft een mooi linkerbeen waarmee hij week na week laat zien dat hij geweldig kan voetballen.

Jim: toch wel de voetballende dondersteen. Heeft humor, wil graag ouwehoeren maar deze jongen heeft overzicht, kan zowel met links als rechts gigantisch goed passen en schieten. Voor de trainer een genot om naar te kijken.

Julian: verbaast mij vaak hoe makkelijk hij scoort met links en rechts. Gaat puur voor de winst en kan slecht tegen kritiek. Het laatste zal zijn omdat ik zijn vader ben en ik hier ook regelmatig last van heb ( had 😂). Hij doet stinkend zijn best en kan nog steeds zeggen: Ik heb 11 GOALPUNTEN gescoord op één zaterdag.

Wedstrijden vandaag:

RVW- REDICHEM 2-5
Excelsior Zetten- REDICHEM 2-5
REDICHEM-Valburg 6-1.

Doelpunten makers vandaag:

Julian 3x
Tijn 3x
Bas 2x
Just 2x
Ruben 2x
Florian 2x
Jim 2x

Onze kanjers zijn klaar voor het kampioenschap!
Zaterdag 28 mei op ons eigen sportpark om 10:15 uur.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!