Contractverlenging selectietrainers Redichem

Contractverlenging selectietrainers Redichem

30 januari 2021 22:30


De afgelopen maanden is er nauwelijks activiteit geweest bij de senioren en veteranen van onze vereniging. De competitie ligt voor iedereen alweer lang stil. De aangepaste trainingsmogelijkheden voor senioren en veteranen die binnen de coronaregels mogelijk zijn, blijken niet echt uitvoerbaar voor het voetbal.

Wij hopen dat het aantal besmettingen snel weer gaat afnemen en de vaccinatie vlot gaat verlopen, zodat er straks misschien weer meer sportieve activiteit bij Redichem mogelijk is op Wilhelmina sportpark.

Als bestuur van Redichem willen we klaar zijn als alles weer genormaliseerd gaat worden. Wellicht kan dit nog voor de zomerstop, misschien pas er na. Hoe dan ook we moeten vooral vooruit kijken. Wij zijn dan ook zeer verheugd te kunnen mededelen dat wij de contracten moet onze selectietrainers Maarten kerkhof en Jan Zeggelaar hebben kunnen verlengen. Ook de leden van de begeleidingsteams rondom beide trainers hebben allemaal aangegeven volgend seizoen door te willen gaan. Wij danken onze Technische Commissie voor het goede werk dat zij hebben verricht om dit voor elkaar te krijgen.

Voor het bestuur van Redichem is dit een lichtpuntje in deze voor iedereen moeilijke tijd. Wij zijn blij met deze positieve ontwikkeling. Een blijk dat iedereen toch graag bij Redichem blijft en zich voor onze vereniging wil blijven inzetten. Laat we hopen dat we elkaar weer snel op de velden mogen begroeten.

  Trainer2.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!