"Uitwedstrijden, altijd lastig"

"Uitwedstrijden, altijd lastig"

19 februari 2021 7:45


Onder het motto “Uitwedstrijden, altijd lastig” hebben de selectiespelers Lennart Fuchs en Lieven de Zwart van C.V.V. Redichem een passende challenge bedacht bij “C.V.V. Redichem op Strava!”. De voetballers proberen zondag 21 februari een ronde langs alle voetbalclubs uit de competitie van heren 1 te fietsen. Een tocht van 230 kilometers met uithoeken als Teuge, Zelhem en Cuijk.

Fietsen is geen onbekende sport voor de jongens. Zij hebben al enige ervaring en kilometers erop zitten op de racefiets. Zo heeft Lennart Fuchs in 2013 zes keer de Alpe D’Huzes op gefietst en fietst Lieven in zijn vrije tijd regelmatig veel kilometers met vrienden. Ook samen maken ze veel kilometers op de fiets, zo hebben ze in 2019 in twee dagen de Elfstedentocht gefietst en in 2020 een deel van de Amstel Gold Race in Zuid-Limburg. Samen deden ze een oproep in de groepsapp van de selectiespelers en vroegen ze andere spelers van C.V.V. Redichem. ‘We vroegen ons af of er nog anderen zijn die het leuk lijkt om een stuk van de route mee te fietsen, of een poging tot helemaal. Hoe meer zielen hoe meer vreugde!’ En zo sluiten ook Hans Kap, Willard de Jong, Christiaan Sterrenburg en Bauke van der Molen aan om een deel van de tocht mee te fietsen.

Lennart: ‘We kunnen op voorhand niet zeggen dat wij het gaan halen, maar we gaan er zeker voor!’. ‘Aan de gezelligheid zal het in ieder geval niet liggen’, geeft Lieven aan. De heren verwachten zondag 21 februari om 07:45 te vertrekken.

Zijn jullie ook benieuwd hoe de heren het gaan doen? Houd de social media kanalen van C.V.V. Redichem in de gaten. Hier houden wij jullie op de hoogte en delen we het laatste nieuws. Wij wensen de mannen veel succes toe, het weer hebben ze in ieder geval mee.

Zet hem op!

(Hieronder is de geplande fietsroute te zien)

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!