Alle uitwedstrijden gewonnen!

Alle uitwedstrijden gewonnen!

21 februari 2021 17:45


WAUW, wat een prestatie kunnen we wel zeggen. In één dag 240 kilometer fietsen, langs alle voetbalverenigingen uit de competitie van Heren 1.

Van te voren was er een mooi schema gemaakt met ruimte voor lekke banden, een keer verkeerd fietsen en natuurlijk ook uitgebreid lunchen. Het schema zag er als volgt uit: 07:45 vertrekken vanuit C.V.V. Redichem naar Eerbeekse Boys. De eerste bestemmingen verliepen volgens planning, tot bij SP Eefde Omroep Gelderland een leuk stukje kwam filmen. Hierdoor liep de planning wat uit, maar niet te min was dat een leuke ervaring!

Vanaf SP Eefde hebben de fietsers hun weg vervolgd naar FC Zutphen, om hierna in Hengelo (GLD) uitgebreid te lunchen. Hans Kap en Willard de Jong vonden het bij FC Zutphen mooi geweest en hebben hun weg vervolgd naar C.V.V. Redichem, petje af heren! Zij hebben een fietstocht van 145 kilometer gefietst. Met nog vijf fietsers over, vervolgen ze hun weg naar de volgende voetbalclub: ZZC’20 (Zelhem) en zo ook V.V. Dieren, DVOV (Rozendaal) en ESA.
160 kilometer op de teller en nog vijf voetbalclubs te gaan gaat het erom spannen of zij hun fietstocht van 230 kilometer gaan halen. Tot nu toe bij elke foto die we binnen krijgen lachen ze gelukkig nog wel allemaal!

Vera en Christiaan houden het bij voetbalclub ESA voor gezien en fietsen terug naar Heelsum. Waar Christiaan daarna zijn weg nog moet vervolgen naar de Albert Heijn om te werken…. Vera Konst van Dames 1 heeft een persoonlijk record neergezet. In haar vrije tijd fietst ze wel wat kilometers af met vriendinnen, maar ruim 160 kilometer is een nieuw record!

Bij ESA worden de overige drie fietsers vergezeld door de vader van Lennart Fuchs, ‘Om ons even uit de wind te houden’ zegt Lennart lachend. Nu is het aftellen geblazen, Nog drie voetbalclubs te gaan waaronder UNI VV, SV Waalstad en de aller laatste uithoek JVC Cuijk. Nadat ze bij deze clubs zijn geweest staat er 195 kilometer op de teller, de laatste 35 kilometer is flink afzien! En bij Excelsior Zetten kregen we het officiële bericht : ‘Naar verwachting zullen we rond 19:30 uur weer bij C.V.V. Redichem arriveren’

Opgelucht, blij, vermoeid en trots waren duidelijke emoties die van de gezichten van Lennart Fuchs, Lieven de Zwart en Bauke van der Molen te zien waren. Met een bos bloemen, fles wijn en welverdiend wat lekkers werden de mannen ontvangen door voorzitter Koen Beenen. De voorzitter kan alleen maar met vol trots en enthousiasme zeggen :’Petje af, echt te gek dat jullie dit hebben gedaan. Een unieke prestatie!’
Lennart, Lieven en Bauke hebben een fietstocht van 240 kilometer gereden. 

Nogmaals Lennart Fuchs, Lieven de Zwart, Hans Kap, Willard de Jong, Christiaan Sterrenburg, Bauke van der Molen en Vera Konst wat een leuk initiatief en prestatie hebben jullie geleverd! Chapeau!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!