C.V.V. Redichem daagt jou uit

C.V.V. Redichem daagt jou uit

22 februari 2021 21:15


“C.V.V. Redichem op Strava” is tot nu toe al een groot succes en er worden veel kilometers gemaakt! De maand februari is nog niet voorbij, maar toch worden er alweer voorbereidingen getroffen voor maart. Dan gaan we het net weer iets anders doen en staan challenges centraal. Kan jij jezelf overtreffen en wekelijks opnieuw een challenge behalen? Lees hieronder de spelregels en uitleg.

Wat?

Maart staat in het teken van drie sportcategorieën: hardlopen, wandelen en fietsen. Je mag aan iedere categorie deelnemen, maar uiteindelijk kan je maar bij één categorie winnen. In totaal zijn er per categorie vier challenges waaraan je kan deelnemen. Voor een challenge heb je een week de tijd. Als de eerste week voorbij is volgt er in de tweede week weer een nieuwe challenge en worden de kilometers ook weer opnieuw bij elkaar opgeteld. In de vierde week heb je drie dagen extra om je challenge af te ronden. LET OP!: Wekelijks wordt de moeilijkheidsgraad van een challenge verhoogd.

 

Hoe kan je nu winnen?

De challenges zijn de minimale kilometers die je in een week tijd moet behalen. Als meerdere personen alle challenges weten te behalen dan wordt er gekeken naar de meest gemaakte hoogtemeters. In totaal zijn er drie prijzen weg te geven, in de categorie fietsen, hardlopen en wandelen. Wekelijks wordt er een tussenstand geüpload.

 

Spelregels

- Een activiteit telt pas mee als er minimaal 2 kilometer wordt opgenomen

- Als er bij een activiteit een route staat, wordt de activiteit meegeteld

- Je privacy instellingen moeten voor zowel je profiel als activiteiten op ‘Iedereen’ staan, anders kunnen wij jouw activiteit niet zien en wordt de activiteit dus ook niet meegeteld

- Een activiteit moet dezelfde dag nog geüpload worden

- Neem je deel aan meerdere categorieën, kan je alleen winnen in de categorie die je als eerste afrond

- Je spelend of niet-spelend lid bent van Redichem

 

Strava

Strava is een app waarmee sportprestaties kunnen worden bijgehouden via GPS.
Zodra je een (gratis) account hebt aangemaakt, hoef je alleen nog maar lid te worden van de club C.V.V. Redichem (https://www.strava.com/clubs/cvvredichem). Daar zie je de sportprestaties van clubgenoten.
Zorg ervoor dat je je activiteit koppelt met Strava, zodat jouw kilometers meetellen. Meer info over Strava? Ga naar www.strava.com

 

Durf jij de uitdaging aan? 

Veel veilige kilometers gewenst! 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!