TC update mei 2021

TC update mei 2021

5 mei 2021 18:45


De Technische Commissie van C.V.V. Redichem is heel dit bijzondere jaar bezig geweest met zorgen dat onze leden zo veel mogelijk samen kunnen sporten. Nu het volgende seizoen nadert, zijn wij, uiteraard op Corona veilige wijze, bezig met het zoeken van trainers/leiders en het samenstellen van de teams voor volgend jaar.

De TC werkt volgens het beleid dat op de site gevonden kan worden (link hieronder). Hierin staat ook het schema dat wij hanteren voor de teamindeling van het nieuwe seizoen. Dit seizoen kunnen jullie de voorlopige teamindeling op de site verwachten op 21 juni 2021.

Klik hier voor het TC beleid 

 

TRAINERS EN LEIDERS GEZOCHT!

De TC is heel blij met de aanwas van nieuwe jeugdleden bij C.V.V. Redichem. Bij voetbalvereniging C.V.V. Redichem voetballen inmiddels meer dan 300 jeugdleden! Hierdoor ervaren wij wel een tekort aan trainers en leiders bij de jeugd voor volgend seizoen. In bijna alle leeftijdsgroepen is er ruimte voor versterking, dus de club heeft jou nodig om onze jeugd door te ontwikkelen en te ondersteunen! Bij interesse, ook als je maar 1 keer per week kan, neem contact op met de TC (voorzittertc@redichem.nl) of de betreffende leeftijdscoördinator  (https://www.redichem.nl/404/technische-commissie/)

 

TC.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!