Staf JO19-1 compleet voor seizoen '21/'22

Staf JO19-1 compleet voor seizoen '21/'22

11 mei 2021 19:45


Onze jeugdcoördinator van JO19 en JO17 (Michael Dumas) kan melden dat voor volgend seizoen (2021-2022) de staf voor de JO19-1 compleet is. Erik van Ernst, Casper Bosveld en Nardus de Woo gaan na de zomervakantie het hoogste jeugdelftal van voetbalvereniging C.V.V. Redichem aansturen.

Erik van Ernst is bij de meeste mensen wel bekend bij C.V.V. Redichem. Al ruim 40 jaar lid, samen met broer Rini (Repro Mercurius) en Han van den Born (Aannemersbedrijf H. van den Born) al vanaf 2009 (ruim 12 jaar) hoofdsponsor van de hele jeugdafdeling.

 

Woordje van Erik: “Na ruim 10 jaar trainer/coach bij de club geweest te zijn heb ik vorig jaar maart bij Michael aangegeven om er even tussenuit te gaan. Zo kon ik wat meer kijken bij wedstrijden en andere dingen doen. Niet wetende dat dit maar een paar wedstrijden zouden worden door Corona. Toen Michael mij benaderde met de vraag of ik na de zomer coach/trainer/leider van de JO19-1 wilde worden heb ik even nagedacht en weloverwogen besloten dit graag te willen gaan doen. Het voordeel is dat ik de hele groep vrij goed ken. Bijna iedereen heb ik wel eens in mijn groep gehad, of anders hebben ze wel eens meegespeeld. Afgelopen en komende tijd hebben we dus de ruimte om een goede, gebalanceerde groep samen te stellen. Ik heb er heel eg veel zin in om weer voor de groep te gaan staan om samen met de jongens er een goed seizoen van te maken. Heel fijn is dat ik het samen met Casper en Nardus kan gaan doen, super“.

 

Ook Casper Bosveld is geen onbekende bij onze club. Vanaf de jeugd al lid, selectiespeler, jeugdtrainer en vele kennen hem natuurlijk van het pupillenkamp. Dit heeft hij vele jaren georganiseerd en begeleid. Hij gaat samen met Erik de trainingen verzorgen en de begeleiding bij de wedstrijden op zaterdag.

 

Nardus de Woo, loopt ook al heel wat jaren mee bij onze mooie club. Al vele jaren is hij vaste grensrechter van de JO19-1. Je kunt altijd op hem rekenen, eerlijk en altijd aanwezig. Ook voor aankomend seizoen zal hij de vlag ter hand nemen, klasse!

 

Erik: “Toen ik zowel Nardus als Casper vroeg waren ze beiden direct enthousiast. We hebben er veel zin in en gaan er samen een mooi seizoen van maken”.

 

Al met al zijn we als vereniging blij dat dit geregeld is voor aankomend seizoen.

 

Namens de TC,

Michael Dumas.
Jeugdcoördinator JO19 en JO17

 

PS: de indeling van de teams wordt op 21 juni bekend gemaakt.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!