Nieuws van C.V.V. Redichem

Nieuws van C.V.V. Redichem

Hier de nieuwsberichten van Redichem.

Voorlopige teamindeling seizoen 2022 - 2023

21 juni 7:30  Na het raadplegen van diverse partijen en het houden van verschillende overleggen, kunnen we de VOORLOPIGE teamindeling voor het seizoen 2022 – 2023 bekend maken. Uiteindelijk zijn we hier op uitgekomen en denken dat dit het beste is voor de jeugdleden van de C.V.V. Redichem. Eind juli volgt een overzicht van bijbehorende trainingstijden, trainers en leiders.meer »


Ode aan de “oud” gedienden en meer!

20 juni 21:45  Olla olla, We zijn alweer een evenement van REDICHEM verder als jullie dit lezen. Maar wil toch even stil staan bij de datum 11 JUNI 2022 Familiedag 2022…door ondergetekende nog steeds het onderlinge toernooi genoemd. Een paar weken geleden…Hé Geurt met de familiedag ben je er toch wel bij hé. De bar moet bemand zijn en dan maken wij er weer een mooie dag van met zijn allen. Is goeie Gert en zo gezegd zo gedaan. De familiedag…. Maar eerst nog even naar de Woensdagmiddag ervoor. meer »


Jubilarissen staan in het zonnetje

12 juni 20:00  Afgelopen zaterdag, tijdens de familiedag, stonden onze jubilarissen en oud-bestuursleden Rinus en Jan in het zonnetje. In totaal hebben wij 11 jubilarissen mogen feliciteren. Wij zijn trots op zo'n grote groep waarbij ieder zich op zijn eigen manier inzet voor de club! Tijdens de familiedag is ook Willem Elands in het zonnetje gezet, komende week zit hij alweer 50 jaar in het vak als sportmasseur en al jaren zet hij zich in voor de selectie. Bedankt Willem! Wij willen onze jubilarissen Luc, Bart, Han, Jasper, Frank en Bob feliciteren met hun 25 jarig jubileum. Frans en Folly met hun 40 jarig jubileum en Jan Willem en Krijn met hun 50 jarig jubileum. En in het bijzonder willen wij Jan Roseboom nogmaals feliciteren met zijn 60 jarig jubileum. Bedankt voor alles wat je voor de club doet! meer »


Rik Kerkhof benoemd tot Lid van Verdienste

12 juni 11:15  Rik Kerkhof is tijdens de familiedag benoemd tot Lid van Verdienste van C.V.V. Redichem als dank voor zijn jarenlange inzet. Een duizendpoot die veel doet binnen de vereniging en onmisbaar is. Bedankt voor jou inzet Rik!meer »


Degradatie voor Redichem 1

11 juni 17:00  Redichem verliest van Oranje Blauw en degradeert naar de 4e klasse. We kijken terug op een seizoen waar zeker niet altijd alles mee zat, maar de heren bleven er voor gaan. Tot de laatste wedstrijd is er gestreden, maar helaas mocht het niet baten! Even slikken en weer doorgaan! Nu genieten van onze traditionele afsluiting van het seizoen: Familiedag 💛🖤


Bubbel voetbal een succes

8 juni 21:45  Ondanks de regen afgelopen woensdag was het bubbel voetbal een geslaagde activiteit voor de JO13, JO14, JO15 en MO15! Bedankt activiteitencommissie voor het organiseren!meer »


Wedstrijden ouders tegen de kinderen

3 juni 21:15  Op maandag 30 mei en donderdag 2 juni stonden voor de kabouters, JO7, JO8, JO9, JO10, JO11, JO12, MO12 en JO13 wedstrijden gepland: ouders tegen de kinderen. Zowel de kinderen als de ouders hadden het ontzettend naar hun zin! Twee geslaagde avonden georganiseerd door de activiteitencommissie!meer »


Oranjefestival een groot succes

26 mei 19:15  Donderdag 26 mei kleurde voetbalvereniging C.V.V. Redichem oranje. Ruim 90 kinderen stonden om 10:00 uur op het Wilhelmina Sportpark te voetballen als Frenkie de Jong en Lieke Martens, onder begeleiding van veel vrijwilligers. Zij zorgden met veel enthousiasme ervoor dat de kinderen een onvergetelijke ochtend hadden. Met een grote glimlach en een diploma op zak verlieten de kinderen het Wilhelmina Sportpark. C.V.V. Redichem bedankt alle vrijwilligers voor het grote succes van de tweede editie van het Oranjefestival! meer »


Familiedag

23 mei 22:15  Familiedag 11 juni 2022 Onderling Toernooi en BBQ. Overdag is het onderling toernooi. ‘s Morgens zullen de O7 t/m O13 pupillen hun wedstrijden spelen en ‘s middags is het de beurt aan de O14 t/m O19 en senioren. Na afloop willen we afsluiten met een BBQ voor iedereen die wat met Redichem te maken heeft.meer »


Zomerprogramma Fysio Team Renkum

23 mei 21:15  Zomerprogramma: optimaal het nieuwe seizoen in! Aangeboden door Fysio Team Renkum Joop Cobussen. Wil jij ook optimaal aan seizoen 2022-2023 beginnen?! Meld je dan aan voor de zomertrainingen die in de zomerstop worden gegeven door Yoran van Grootveld en Yordie Mater. Per training €6,- 5 rittenkaart €30,- 10 rittenkaart €50,- Aanmelden kan tot 4 juni via WhatsApp of E-mail: 06 4311 2286 of info@fysioteamrenkum.nl * Voor Redichem-leden.


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!