Nieuws van C.V.V. Redichem

Nieuws van C.V.V. Redichem

Hier de nieuwsberichten van Redichem.

Oranjefestival

9 april 21:45  Altijd al in Oranje willen spelen? Op zaterdag 29 mei 2021 is het jouw kans!meer »

90x gelezen

In memoriam Wim van de Spreng

24 maart 22:15  Ons bereikte het verdrietige bericht dat op 16 maart Wim (Willem) van de Spreng is overleden. De uitvaart heeft op 23 maart plaatsgevonden. De rouwstoet heeft als eerbetoon als laatste groet van Wim aan onze vereniging het sportpark aangedaan. Een delegatie van Redichem leden heeft de stoet opgevangen en Wim de laatste eer bewezen.meer »

653x gelezen

Tijdelijke trainingsschema (UPDATE)

1 maart 13:00  Trainingsschema (UPDATE)meer »

264x gelezen

Versterking van ons bestuur

28 februari 22:45  Informatievoorziening via website en sociale mediakanalen wordt steeds belangrijker en is ook niet meer weg te denken bij een professionele vereniging als Redichem. Wij hadden als bestuur de wens om dit als aparte portefeuille in bestuur te gaan beleggen. Mark Koenderink nam een jaar geleden met heel veel enthousiasme de rol van webmaster over van Wim van Bruxvoort. Al snel assisteerde vriendin Chanise van den Brink Mark bij allerlei zaken die zij voortvarend oppakten. Vernieuwing van onze website, het digitale scherm in de kantine, de livestream uitzendingen, de digitale algemene ledenvergadering, de webshop, Strava groepsapp om maar eens een paar dingen te noemen. Logisch eigenlijk dat zo’n iemand in het bestuur hoort te zitten. Wij zijn dan ook zeer verheugd te kunnen melden dat Mark Koenderink volmondig ‘ja’ heeft geantwoord op onze vraag of hij als extra bestuurslid in ons bestuur wilde komen. Wij heten Mark van harte welkom in ons bestuur. Namens bestuur, Koen Beenen Voorzitter

178x gelezen

Update coronamaatregelen

24 februari 23:00  Beste leden, Dinsdagavond heeft de overheid een lichte versoepeling van maatregelen aangekondigd. De leeftijdscategorie 18 tot 27 jaar mag vanaf 2 maart weer trainen zonder beperking van aantallen en afstand. Dat is hartstikke goed nieuws. Weer meer leden die weer echt bezig kunnen met voetballen, zoals we dat gewend zijn. meer »

81x gelezen

C.V.V. Redichem daagt jou uit

22 februari 21:15  “C.V.V. Redichem op Strava” is tot nu toe al een groot succes en er worden veel kilometers gemaakt! De maand februari is nog niet voorbij, maar toch worden er alweer voorbereidingen getroffen voor maart. Dan gaan we het net weer iets anders doen en staan challenges centraal. Kan jij jezelf overtreffen en wekelijks opnieuw een challenge behalen? Lees hieronder de spelregels en uitleg.meer »

105x gelezen

Alle uitwedstrijden gewonnen!

21 februari 17:45  WAUW, wat een prestatie kunnen we wel zeggen. In één dag 240 kilometer fietsen, langs alle voetbalverenigingen uit de competitie van Heren 1.meer »

198x gelezen

"Uitwedstrijden, altijd lastig"

19 februari 7:45  Onder het motto “Uitwedstrijden, altijd lastig” hebben de selectiespelers Lennart Fuchs en Lieven de Zwart van C.V.V. Redichem een passende challenge bedacht bij “C.V.V. Redichem op Strava!”. De voetballers proberen zondag 21 februari een ronde langs alle voetbalclubs uit de competitie van heren 1 te fietsen. Een tocht van 230 kilometers met uithoeken als Teuge, Zelhem en Cuijk.meer »

201x gelezen

Trainingen hervat

17 februari 15:15  De trainingen kunnen weer worden hervat met ingang van vandaag, met uitzondering van de middag trainingen en de avond training van JO10. Veel voetbal plezier!

40x gelezen

Glasvezel internet via C.V.V. Redichem

9 februari 15:45  Wat ons betreft binnenkort ook in Renkum en Heelsum: supersnel internet! Als 30% van de inwoners ‘ja’ zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk en vóór 18 februari 2021 een abonnement afsluit bij één van de telecomaanbieders komt er glasvezel. Ook wij van C.V.V. Redichem juichen de komst van glasvezel in onze plaatsen natuurlijk toe! Want glasvezel heeft nu eenmaal veel voordelen ten opzichte van de bestaande traditionele technieken. meer »

212x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!