Nieuws van C.V.V. Redichem

Nieuws van C.V.V. Redichem

Hier de nieuwsberichten van Redichem.

Zomerprogramma Fysio Team Renkum

Gisteren, 23 mei 21:15  Zomerprogramma: optimaal het nieuwe seizoen in! Aangeboden door Fysio Team Renkum Joop Cobussen. Wil jij ook optimaal aan seizoen 2022-2023 beginnen?! Meld je dan aan voor de zomertrainingen die in de zomerstop worden gegeven door Yoran van Grootveld en Yordie Mater. Per training €6,- 5 rittenkaart €30,- 10 rittenkaart €50,- Aanmelden kan tot 4 juni via WhatsApp of E-mail: 06 4311 2286 of info@fysioteamrenkum.nl * Voor Redichem-leden.


Persbericht fusiecommissie

13 mei 13:00  Clubs gezamenlijk op weg naar nieuw sportpark RVW, Duno, CHRC en Redichem zijn al maanden constructief met elkaar in overleg om tot een fusie te komen. In februari en maart van dit jaar hebben zij een ledenraadpleging gehouden, waarin drie varianten zijn voorgelegd hoe om te gaan met het betalen van onkostenvergoedingen aan spelers. Hieruit bleek dat de leden van de verenigingen hier niet op dezelfde manier in staan. meer »


Gezocht!

6 mei 22:45  Voetbalvereniging C.V.V. Redichem zoekt voor seizoen 2022-2023 enthousiaste train(st)ers / leid(st)ers die onze leuke meidenteams willen trainen en coachen tijdens wedstrijden. Wij zijn opzoek naar een leider/trainer voor de MO19-1 en een leider/trainer voor de MO15-1 (samen met Robin, huidige trainer/leider). Lijkt het jou leuk om deze groep leergierige, enthousiaste en vooral gezellige meiden te helpen om hun voetbaltalenten verder te ontwikkelen? Neem dan contact op met onze coördinator vrouwen-meiden Margreet en Follie voor meer informatie: coordinatorvrouwen-meiden@redichem.nl


Voorlichtingsavond blessure preventie

6 mei 22:00  In samenwerking met Fysio Team Renkum Joop Cobussen is er op woensdag 1 juni vanaf 19:00 uur tot 20:30 uur voor alle trainers en leiders een voorlichtingsavond blessure preventie. Vanaf 19:00 uur tot 19:30 uur is er een voorlichting en vanaf 19:30 uur tot 20:30 uur wordt er een interessante workshop/clinic gegeven.  Wil jij hier ook bij zijn? Stuur dan even een mailtje naar: commissarisjeugd@redichem.nlmeer »


Erik van Ernst trainer van het tweede

2 mei 18:00  De laatste maanden is de technische commissie druk bezig geweest met het vormgeven van de selectie voor volgend seizoen.meer »


Geslaagde foute party

24 april 13:15  Foute party 2022, een geslaagd feestje! meer »


Uitnodiging informatieavond vervolg fusieverkenning

22 april 14:00  Beste leden en ouders/verzorgers jeugdleden, Bij deze nodigen wij je uit voor een informatieavond om jullie te informeren over de uitslag van de gehouden ledenraadpleging en hoe de fusiecommissie denkt hoe het vervolg van de fusieverkenning ingestoken zou moeten worden. Wij willen deze informatieavond op vrijdag 29 april in onze eigen kantine houden. De inloop is vanaf 19.45 uur, het programma begin tom 20.00 uur. Wij hopen jullie dan goed te informeren en zijn natuurlijk ook benieuwd naar jullie mening. Hopelijk ontmoeten wij elkaar op de informatieavond. Met vriendelijke groeten, Namens het bestuur, Koen Beenen Voorzitter


Geslaagde voetbalclinic

20 april 19:15  Op dinsdag 19 april waren er ruim 50 kinderen op het Wilhelmina Sportpark die deelnamen aan de voetbalclinic bij C.V.V. Redichem. Het plezier, vrijwilligers, voetbal oefeningen, kinderen en het prachtig weer zorgden voor een geslaagde clinic! meer »


Familiedag C.V.V. Redichem

8 april 20:00  Twee jaar achtereen was het door Corona niet mogelijk, maar dit jaar sluiten wij het seizoen weer af met het ouderwets gezellige Familiedag! Zet de datum maar vast in je agenda: Zaterdag 11 juni 2022! Meer informatie volgt later..meer »


Fonds Gehandicaptensport

2 april 19:30  C.V.V. Redichem collecteert online voor de sporters met een handicap! 50% van de opbrengst mogen we besteden binnen de club en met de andere helft helpen we de sporters met een handicap in Nederland. Help je mee? meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!