Nieuws van C.V.V. Redichem - C.V.V. Redichem

Nieuws van C.V.V. Redichem

Nieuws van C.V.V. Redichem

Hier de nieuwsberichten van Redichem.

Kampioenswedstrijd JO19-1

29 mei 18:00  Aanstaande zaterdag 3 juni, in een thuiswedstrijd, kunnen onze jongens van de JO19-1 bij winst kampioen worden. Jullie support is daarom van harte welkom. Aanvang: 14:00 uur Sportpark Wilhelmina


Uitnodiging ALV 9 juni 2023

26 mei 21:30  Graag informeert het bestuur c.v.v. Redichem haar leden over de voortgang van de fusie, de voortgang van het nieuwe sportpark en de invulling van de nieuwe vereniging. En daarnaast zal het nieuwe shirt worden gepresenteerd. Er gebeurt veel en er wordt hard gewerkt door de verschillende commissies om SCW’23 vorm te geven. Via nieuwsbrieven proberen wij jullie op de hoogte te houden. Maar dit willen wij graag ook persoonlijk doen zodat er ruimte is om vragen te stellen. Vandaar dat wij jullie uitnodigen voor een algemene ledenvergadering op vrijdag 9 juni 2023 om 20.00 uur in onze kantine. De inloop is vanaf 19.45 uurmeer »


Inloopavond / training voor de Dames

12 mei 19:00  Inloopavond/ training voor de vrouwen van Redichem, CHRC, RVW en vrouwen vanaf 20 jaar die interesse hebben om te gaan voetballen bij SCW23. Deze avond zal in het teken staan om elkaar beter te leren kennen doormiddel van een voetbaltraining met aansluitend een gezellig samenzijn in de kantine. Wanneer? Vrijdag 19 mei. Waar? Kantine van RVW. Hoe laat? Inloopavond vanaf 19:00 uur. Start training on 19:30 uur tot 20:30 uur. Daarna een informeel samenzijn in de kantine van RVW tot 22:00 uur. Komt allen en sluit aan bij onze mooie nieuwe vereniging SCW'23.


Familiedag

10 mei 6:00  Beste (oud)leden, Op zaterdag 10 juni aanstaande zullen we traditiegetrouw de jaarlijkse Redichem Familiedag houden. Het beloofd een bijzondere editie te worden, immers is het de allerlaatste familiedag van onze mooie vereniging. Vanaf volgend seizoen zijn we samen met de andere verenigingen van het sportpark één nieuwe grote vereniging onder de naam SCW’23.meer »


Promo Redichem 4, de wedstrijd van hun leven!

8 mei 19:00  Redichem 4 maakt nog steeds kans op de wedstrijd van hun leven tegen FC De Rebellen. Ze hebben een mooie promo gemaakt om de kans te vergroten. Zie onderstaande video:meer »


Familiedag

5 mei 19:00  Voor de laatste keer in de rijke Redichem historie houden we de Redichem Familiedag met onderling toernooi en BBQ. U kunt zich daar als (oud)lid voor opgeven. Onze vrijwilligers ontvangen separaat een bericht met uitnodiging voor deze heugelijke dag en avond. Aanmelden kan vanaf 9 mei via de website www.redichem.nl of in de Redichem app.


SCW'23 stelt twee hoofdtrainers aan.

28 april 18:00  Voor het aankomende seizoen 2023/2024 heeft SCW'23 haar eerste twee trainers aangesteld. Afgelopen dagen zijn er gesprekken geweest met de trainers en het overgangsbestuur en zijn ze voor zowel de heren 1 als de vrouwen 1 tot een akkoord gekomen. Heren 1: Maarten Kerkhof Vrouwen 1: Jan Willem Pes Wij willen beide trainers veel succes en plezier wensen in de nieuwe vereniging! Namens, Het overgangsbestuur.meer »


Nieuw logo SCW'23

21 april 21:00  Afgelopen periode zijn diverse logo’s gepresenteerd aan de commissie Cultuur en daarbij is gekozen voor onderstaand logo. Het logo is ontworpen door Marlies Keizer.meer »


Geslaagde dag Walibi

18 april 8:00  Walibi zondag 16 april 2023, Voor 89 leden van JO11 t/m de MO20 stond er een dagje uit op de planning. Bestemming: Walibi Holland. Vanmorgen in alle vroegte, maar netjes op tijd, vertrokken vanuit Heelsum. Eenmaal op de plaats van bestemming stoof de groep alle kanten op. Elkaar vindend in leeftijd, vriendschap, lef of voorzichtigheid. Er was voor ieder wat wils. Voor de actiezoekers, woeste achtbanen met namen als Goliath, Speed of Sound, Lost Gravity en UNTAMED. Voor de waterratten was er the Crazy River en de El Rio Grande. Om het even wat rustiger aan te doen, een ‘ouderwets’ reuzenrad, een zweefmolen en botsauto’s. Veel te doen, veel te beleven en goed gezelschap! Na een dag vol adrenaline, was iedereen netjes op tijd weer terug bij start om moe maar voldaan, teruggebracht te worden door onze 2 top buschauffeurs . Waanzinnige dag gehad en volgens ons heeft iedereen genoten! Bedankt Redichem! Simone, Erwin, Ronald, Niels en Jessica


SCW ’23 ziet het levenslicht, ‘Renkumse’ voetbalfusie is een feit

14 april 22:15  HEELSUM - Het was vrijdagavond nog even spannend. Gaat de ‘Renkumse’ voetbalfusie nu wel of niet door. Maar in navolging van de leden van RVW en Redichem, die twee weken geleden al massaal ‘voor’ de fusie stemden, gaven ook de leden van CHRC vrijdagavond hun fiat en ziet nu de nieuwe fusievereniging SCW’23 officieel het levenslicht. Dick Martensmeer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!