Toernooien

Toernooien

Interview Jordens Peters: "Willem II komt dit seizoen niet in de problemen"

Vandaag om 14:00  Op 22 oktober neemt hij officieel afscheid van het Nederlandse voetbalpubliek. Jordens Peters zal voor aanvang van het thuisduel van Willem II met Fortuna Sittard voor de laatste keer op het veld zijn te bewonderen. Over zijn toekomst denkt de nu 34-jarige Brabander na. "Het liefst ga ik een job uitoefenen waarbij ik het voetbal kan combineren met het bedrijfsleven." meer »


Interview oud-Feyenoorder Salomon Kalou: "Ik vond Bert van Marwijk altijd een warm persoon"

Vandaag om 12:00  Het is ruim achttien jaar geleden dat hij zich meldde bij Feyenoord: Salomon Kalou. De nu 36-jarige aanvaller kwam vanuit Ivoorkust als 'het broertje van' Bonaventure Kalou, maar maakte na een korte periode bij Excelsior zelf naam in De Kuip en verdiende een transfer naar Chelsea. "Dirk Kuyt en ik pasten goed bij elkaar omdat we allebei niet zelfzuchtig waren." meer »


Interview NEC-revelatie Ali Akman: "Eredivisie is voor mij nu de beste competitie"

Vandaag om 10:00  Na zes wedstrijden is Ali Akman al de nieuwe publiekslieveling van NEC. De Turkse aanvaller werkt zich een slag in de rondte, kapt en draait dat het een lieve lust is en zweept de fans met handgebaren op als zijn ploeggenoten de steun van de twaalfde man nodig hebben. "De Eredivisie is voor mij nu de beste competitie om in te voetballen." meer »


De tenues die dit seizoen bakken met kritiek te verwerken kregen

Gisteren om 12:00  Het nieuwe seizoen is begonnen en we hebben al heel wat nieuwe designs gezien als het gaat om de tenues van verschillende clubs. Een van de meest in het oog springende designs was die van het derde shirt van Ajax. Het shirt is vormgegeven in Bob Marley-style en dit leverde naast veel positieve reacties toch ook wat kritiek op. We zoomen in op de ontwerpen van dit seizoen die veel kritiek opleverden. meer »


Sophie Cobussen over eerste Klassieker in het vrouwenvoetbal: ?De druk ligt bij Ajax?

Gisteren om 10:00  De Feyenoord Vrouwen zijn bezig aan hun eerste seizoen in de Eredivisie. Tot nu behaalde de ploeg van Danny Mulder twee punten uit twee wedstrijden. Komend weekend gaat de ploeg op bezoek bij VV Alkmaar, maar de aandacht van de voetballiefhebber gaat uit naar een week later: op 3 oktober komt Ajax op bezoek. Sophie Cobussen (22) en haar ploeggenoten zijn er klaar voor. “Wedstrijden tegen Ajax zijn enorm speciaal.” meer »


Marcelencio Esajas wil na contractondertekening vaste waarde worden bij Almere City

22 september 2021 16:20  Almere City heeft opnieuw een talent aan zich gebonden. Marcelencio Esajas tekende vanmiddag zijn eerste profcontract bij de ambitieuze eerstedivisionist. De negentienjarige middenvelder, die te boek staat als een van de grootste talenten uit de jeugdopleiding, ligt nu vast tot medio 2024 en ziet daarmee een droom uitkomen. meer »


De beweegredenen van Louis van Gaal: "Hij wil nog ��n keer iets teruggeven"

22 september 2021 11:09  In ELF 9 gingen we op zoek naar de beweegredenen van de nieuwe bondscoach. Wat beweegt een man om zijn pensioen in de verrukkelijke Algarve te verruilen voor een functie die een mens opslokt, onder druk zet en het risico meedraagt op mislukking? We kunnen dat in elk geval goed aan Robert Heukels vragen, want hij schreef tot twee maal toe een boek over de Amsterdammer. Hieronder een fragment uit het verhaal zoals verschenen in ons vorige nummer. meer »


Samenvatting Fortuna Sittard - Ajax

22 september 2021 9:15  Zonder met de ogen te knipperen won Ajax dinsdagavond ook in Sittard. De kampioen was met 0-5 een maat of zeventien te groot voor de niet eens veel fouten makende Limburgers. Dit zijn de hoogtepunten, met speciale aandacht voor het vijfde doelpunt! meer »


De slimste mens met? Bas Kuipers

21 september 2021 15:43  Dat de Heineken-ontvoering best een lezenswaardig boek is, maakt voor de perceptie allang niet meer uit. Het werk van wijlen Peter R. de Vries is uitgegroeid tot symbool van de weinig ontwikkelde voetballer. Om dat beeld onderuit te halen gaan we verder met de serie De Slimste Mens Met… Voor de derde editie kruist verslaggever Tim Beck de degens met Go Ahead Eagles-aanvoerder Bas Kuipers (27). meer »


Vangelis & Vasilios Pavlidis: van stapelbed in slaapkamer naar samen spelen in stadion

21 september 2021 12:24  Het gezamenlijke doel voor dit seizoen is duidelijk: ze willen minstens één keer samen op het veld staan tijdens een Eredivisieduel. Vangelis en Vasilios Pavlidis streken afgelopen zomer neer bij AZ. De eerste als beoogd eerste spits, de tweede als verdediger voor de toekomst. ELF Voetbal bracht ze samen om te praten over hun jeugd in Thessaloniki, die ene goal van Angelos Charisteas en hun keuze voor AZ. meer »


Meer nieuws

20 september 2021 7:00 Samenvatting PSV - Feyenoord (0-4)

18 september 2021 23:20 Samenvatting Ajax - Cambuur (9-0)

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!