Overschrijven

Overschrijven

Bij C.V.V. Redichem komen voetballen of juist ergens anders gaan voetballen.

Overschrijven van een andere vereniging naar C.V.V. Redichem:

Als je de laatste 3 jaar bij een andere vereniging gevoetbald hebt en bij C.V.V. Redichem wilt gaan voetballen, dan moet C.V.V. Redichem zorgen dat er uiterlijk op 15 juni een overschrijvingsverzoek bij de KNVB gedaan wordt. Zelf moet je daarvoor het volgende regelen:

  • Schrijf je uiterlijk op 14 juni volledig in (i.v.m. de verwerkingstijd) bij C.V.V. Redichem via het inschrijfformulier.
  • Het is wel net zo netjes als je jezelf afmeld bij de oude vereniging en dat je aan je contributieverplichtingen voldaan hebt.

 

Overschrijven van C.V.V. Redichem naar een andere vereniging:

Als je bij een andere vereniging wilt gaan voetballen, moet je overgeschreven worden naar deze vereniging. De overschrijving wordt automatisch via het leden-administratiepakket Sportlink afgehandeld. Het volgende moet je zelf nog regelen:

  • Schrijf je in bij de nieuwe vereniging. De nieuwe vereniging zorgt dat er een overschrijvingsverzoek wordt gedaan, dat uiterlijk op 15 juni bij de KNVB moet worden ingediend. In verband met de verwerkingstijd van de inschrijving, vragen veel verenigingen om je enkele dagen eerder in te schrijven.
  • Meld je tijdig af bij C.V.V. Redichem en zorg dat je geen contributie-achterstand hebt. Als je contributie-achterstand hebt, gaat C.V.V. Redichem niet akkoord met de overschrijving en kun je dus niet bij de nieuwe vereniging voetballen.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!