Jeugdafdeling

Jeugdafdeling

Informatie over de jeugdafdeling van C.V.V. Redichem.

INTRODUCTIE
Bij voetbalvereniging Redichem neemt de jeugd een speciale plaats in. Iedereen die met plezier wil voetballen is bij ons welkom. Of je nu heel goed bent of wil worden, of omdat je vooral voor je plezier speelt, voor iedereen is een plek.

Op een sportieve en vriendschappelijke manier met elkaar omgaan vinden we heel belangrijk, en daar hebben leiders en trainers dan ook veel aandacht voor. Voetballen bij Redichem is het beoefenen van de sport en in een team samen spelen.

Redichem heeft een goede naam en dit heeft er toe geleid dat ook jeugdleden uit de “andere Renkumse dorpen” kiezen voor het voetballen bij Redichem. Wil je graag voetballen dan kan je altijd een paar keer gratis bij ons mee trainen.

TENUE
Ons clubtenue bestaat uit: zwart-geel gestreept shirt, zwarte broek en zwarte-gele sokken. Dit tenue - voorzien van C.V.V. Redichem logo - is in 2019 geïntroduceerd en nergens te koop. Het tenue is alleen voor gebruik tijdens wedstrijden en niet voor tijdens trainingen of vrije tijd.
Voor het tenue-gebruik betaalt ieder jeugdlid een bijdrage per maand.

Voor de eigen veiligheid, zijn jeugdspelers bij Redichem verplicht, om tijdens wedstrijden en trainingen, scheenbeschermers te dragen. Deze behoren dus ook tot de voetbaluitrusting.

LEEFTIJDEN
Jeugdspelers worden in eerste instantie naar leeftijd ingedeeld. In de leeftijd van 6 - 12 jaar behoor je bij de pupillen. Ben je tussen de 12 - 18 jaar dan val je onder de junioren. Ook in deze beide leeftijdsgroepen is weer een onderverdeling gemaakt. Aan de competitie van de KNVB kan worden deelgenomen vanaf 6 jaar, waarbij de volgende leeftijdsgrenzen worden gehanteerd (peildatum is hierbij 1 januari):
Leeftijdsgroep Seizoen 2022 - 2023
Kabouters 4 - 5 jaar
Onder 7 2016
Onder 8 2015
Onder 9 2014
Onder 10 2013
Onder 11 2012
Onder 12 2011
Onder 13 2010
Onder 14 2009
Onder 15 2008
Onder 16 2007
Onder 17 2006
Onder 18 2005
Onder 19 2004
Onder 20 2003

 

TRAININGEN
De trainingen vinden plaats op het Wilhelmina Sportpark te Heelsum. Gedurende de winterperiode (medio november t/m februari), trainen de JO9 + Kabouters in de zaal. Elk seizoen worden de trainingstijden vastgesteld. Wil je meer informatie over de trainingstijden dan kun je die terugvinden onder het kopje Wedstrijdinfo.


WEDSTRIJDEN

De junioren en pupillen spelen hun wedstrijden in de competitie van de K.N.V.B. District Oost. De pupillen worden voor iedere te spelen wedstrijd uitgenodigd door de leiders of via de mail; de junioren dienen hun informatie te halen via de website of worden door hun leider ingelicht. Indien je niet aan een wedstrijd kunt deelnemen, moet je altijd afzeggen bij je teamleider.

Redichem hecht grote waarde aan sportief gedrag en respect jegens mede- en tegen- spelers, scheidsrechters en publiek en heeft een aantal interne regels opgesteld die dit bevorderen en waarborgen.

In de winterperiode wordt er voor de pupillen samen met de andere voetbalverenigingen in de gemeente Renkum een zaalvoetbal competitie georganiseerd in de sporthal MFC Doelum. Voor de junioren staat altijd een onderling zaalvoetbaltoernooi op het programma en wordt afhankelijk van de winterse omstandigheden zo veel mogelijk in de zaal gespeeld.

DOUCHEN
Na wedstrijden zijn de spelers verplicht zich in de kleedkamer van het sportpark of sportzaal te douchen. Na trainingen is dit niet verplicht maar door de vereniging wel als wenselijk beschouwd.

ACTIVITEITEN
Naast het voetbal en de trainingen worden er door de activiteitencommissie ook regelmatig andere activiteiten georganiseerd.

Zoals: Sinterklaasfeest, bowlen, filmavonden, paaseieren zoeken en andere (sportieve)activiteiten.

Hierover word je via de internetsite, social- media of door je leider ingelicht. In de maand juni wordt er jaarlijks het pupillenweekend georganiseerd.

INZET VRIJWILLIGERS
Redichem heeft veel trouwe vrijwilligers voor de vele activiteiten die er georganiseerd worden. Toch willen we graag dat ouders/verzorgers van nieuwe leden ook een bijdrage leveren aan het team of de vereniging. Hiervoor zijn vele mogelijkheden; er is vast iets wat past bij u! 

Vrijwilliger worden? Klik hier

CONTRIBUTIE
De contributiebedragen vindt u hier.  Contributiebedragen zijn inclusief kledingfonds.

In onze vereniging worden de contributies via een incasso machtiging geïnd. Na het schriftelijk beëindigen van uw lidmaatschap, vervalt het incasso. Bij tussentijds beeëindigen van het lidmaatschap is men tot het einde van het seizoen contributie verschuldigd. Het verenigingsjaar start op 1 juli en eindigt op 30 juni.

TECHNISCHE COMMISSIE
Redichem heeft een Technische Commissie met diverse leeftijdscoördinatoren voor jeugd, senioren en vrouwenvoetbal. Deze personen en alle contactgegevens zijn hier terug te vinden.


DIRECT NAAR HET INSCHRIJFFORMULIER


_MG_4443.JPG

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!