Corona en de seizoensstart

Corona en de seizoensstart

6 augustus 2020 20:45


Beste Redichem leden,

Een deel van jullie zal op dit moment nog van de vakantie genieten, maar de voorbereidingen voor de seizoensstart zijn al in volle gang.
In tegenstelling tot voorgaande jaren zal het vanwege corona een bijzondere start en verloop van het seizoen worden. Hoe de verenigingen het allemaal moeten fixen door de corona maatregelen is nog een heel grote uitdaging. Jullie bestuur is hier volop mee bezig.

Vanaf 11 augustus zullen de meeste teams (langzaam) weer gaan trainen. Vanwege de corona maatregelen zullen de kleedkamers voorlopig gesloten blijven!

Eén van de voorschriften is 1,5 meter afstand in de kleedkamers en douches, hetgeen inhoudt dat je per team wel drie kleedkamers nodig hebt…

Deze 1,5 meter is ook een absolute voorwaarde voor onze kantine en terras. De kantine is zaterdag 8 augustus nog dicht, maar vanaf 15.30 uur is het terras wel open. Het is ‘afhalen’ vanaf de zij-ingang. Ook voor het terras geldt: verplicht zitten en 1,5 meter afstand.

Vanaf zaterdag 15 augustus is de kantine zelf ook open, maar gelden wel strikte voorwaarden zoals 1,5 meter afstand, verplichte looproutes en verplicht zitten!

Ook voor het sportpark gelden de basisregels:

 

Het bestuur doet een zeer dringend beroep om je ook aan alle voorschriften te houden. Bij controle riskeer je zelf bij het niet naleven van de voorschriften een fikse boete als ook voor de vereniging.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!