Update coronamaatregelen

Update coronamaatregelen

24 februari 2021 23:00


Beste leden,

Dinsdagavond heeft de overheid een lichte versoepeling van maatregelen aangekondigd. De leeftijdscategorie 18 tot 27 jaar mag vanaf 2 maart weer trainen zonder beperking van aantallen en afstand. Dat is hartstikke goed nieuws. Weer meer leden die weer echt bezig kunnen met voetballen, zoals we dat gewend zijn.

Het levert ook meteen weer een aantal flinke uitdagingen op. De avondklok geldt in ieder geval nog een aantal weken. Dit betekent dat om half 9 de trainingen moeten stoppen. Ook is het voorlopig ’s avonds nog donker en kunnen alleen velden met verlichting gebruikt worden. Op dit moment trainen er alleen jeugdteams en dan is dit te organiseren. Door de verruiming tot 27 jaar betekent dit dat er verdeeld over de 3 verenigingen ongeveer 15 teams extra mogen gaan trainen.

Wij zijn met de gemeente in overleg over het beschikbare aantal extra velden (met verlichting) en met de andere 2 voetbalverenigingen hoe we dit kunnen gaan organiseren. Dat kost even een paar dagen tijd.

Wij hopen jullie uiterlijk maandagmorgen te informeren over het nieuwe trainingsschema, zodat je dan weet wat je trainingsdag(en) en tijd gaat worden. Als het eerder duidelijk is doen wij dat vanzelfsprekend direct.


Namens het bestuur,

Koen Beenen

Voorzitter

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!