Covid-19

Covid-19

NIEUW: Update vanuit de KNVB

2 december 18:00  Zojuist is er in de Tweede kamer gestemd over de motie van enkele partijen om sporten na 17.00 uur toe te staan. Hiervoor was helaas geen meerderheid. Dit houdt in dat de eerder aangekondigde maatregelen niet wijzigen, dus trainen en wedstrijden na 17:00 uur is niet toegestaan. meer »


Update vanuit de KNVB

1 december 9:15  Naar aanleiding van het overheidsbesluit om alle sportlocaties om 17:00 uur te sluiten, heeft de KNVB besloten om komend weekend een deel van de reguliere competititiewedstrijden te schrappen. Er wordt hierin onderscheid gemaakt tussen de A- en B- categorie. meer »


Corona update

28 november 15:00  Vanwege de nieuwe corona maatregelen zullen er tot nader bericht na 17:00 uur geen trainingen en wedstrijden plaatsvinden* Hoe de competitie eruit gaat zien weten wij ook nog niet. Wij wachten het bericht af van de KNVB en zullen jullie op de hoogte brengen via onze website en social media kanalen. * Uitgezonderd zijn de Kabouters, JO7, JO8 en JO9. Zij trainen in de middag volgens het trainingsschema. Let wel op! Er vinden ook trainingen in Doelum plaats. Op vertoon van een geldige CTB heb je toegang tot Doelum. Blijf gezond! Het bestuur


Corona update!

18 november 19:00  Bericht van KNVB: Sinds 13 november zijn er in Nederland nieuwe coronamaatregelen van kracht. Deze maatregelen hebben ook een grote impact op het voetbal. Zo zijn toeschouwers niet langer toegestaan op de accommodaties van amateurverenigingen en wordt iedereen verzocht de accommodatie na afloop van een training of wedstrijd zo spoedig mogelijk te verlaten. Toch zien we dat dit nog niet altijd gebeurt.meer »


Corona update

2 november 22:00  Na de persconferentie van vanavond wacht het bestuur het advies / protocol van de KNVB en NOC*NSF af. Woensdagavond komt het bestuur van Redichem bij elkaar om dit te bespreken. Verdere informatie volgt zo snel mogelijk.


Corona update 5 juni

3 juni 19:45  Goed nieuws!! Met ingang van 5 juni zijn er weer versoepelingen vanuit de Rijksoverheid. meer »


Update coronamaatregelen

24 februari 23:00  Beste leden, Dinsdagavond heeft de overheid een lichte versoepeling van maatregelen aangekondigd. De leeftijdscategorie 18 tot 27 jaar mag vanaf 2 maart weer trainen zonder beperking van aantallen en afstand. Dat is hartstikke goed nieuws. Weer meer leden die weer echt bezig kunnen met voetballen, zoals we dat gewend zijn. meer »


Corona update 16 oktober 2020

16 oktober 20:15  Afgelopen dinsdag heeft de overheid nieuwe maatregelen afgekondigd om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Ons bestuur heeft gewacht hoe de NOCNSF en KNVB deze maatregelen in protocollen zou vertalen. Het protocol van NOCNSF was gisteren in de loop van de dag beschikbaar. Het protocol van de KNVB kwam vandaag beschikbaar. Het bestuur van Redichem baseert zijn maatregelen op deze protocollen. meer »


Corona update d.d. 30 september 2020

30 september 22:45  Beste leden, De voorjaarscompetitie kwam door de Corona-epidemie abrupt ten einde. Dat was zowel sportief als sociaal een forse tegenvaller. Na de zomer hebben wij met z’n allen het voetbal weer opgepakt. Niet op de manier zoals we dat gewend waren, maar met allerlei maatregelen, regels en afspraken die wij als bestuur in een Coronaprotocol met jullie hebben gedeeld. Al deze beperkende maatregelen hadden als doel een nieuwe Corona-besmettingsgolf te voorkomen. meer »


Voorzorgsmaatregelen i.v.m. corona besmetting bij selectiespeler Redichem

2 september 18:00  Beste leden van Redichem, Een speler van onze herenselectie is op een vakantiebestemming geweest in oranje gebied. In overleg met onze vereniging heeft de speler de quarantaine periode van 10 dagen in acht genomen, voordat de speler weer op sportpark is gekomen.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!