Nieuws

Nieuws

Corona update 5 juni

3 juni 19:45  Goed nieuws!! Met ingang van 5 juni zijn er weer versoepelingen vanuit de Rijksoverheid. meer »

196x gelezen

Update coronamaatregelen

24 februari 23:00  Beste leden, Dinsdagavond heeft de overheid een lichte versoepeling van maatregelen aangekondigd. De leeftijdscategorie 18 tot 27 jaar mag vanaf 2 maart weer trainen zonder beperking van aantallen en afstand. Dat is hartstikke goed nieuws. Weer meer leden die weer echt bezig kunnen met voetballen, zoals we dat gewend zijn. meer »

171x gelezen

Corona update 16 oktober 2020

16 oktober 20:15  Afgelopen dinsdag heeft de overheid nieuwe maatregelen afgekondigd om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Ons bestuur heeft gewacht hoe de NOCNSF en KNVB deze maatregelen in protocollen zou vertalen. Het protocol van NOCNSF was gisteren in de loop van de dag beschikbaar. Het protocol van de KNVB kwam vandaag beschikbaar. Het bestuur van Redichem baseert zijn maatregelen op deze protocollen. meer »

317x gelezen

Corona update d.d. 30 september 2020

30 september 22:45  Beste leden, De voorjaarscompetitie kwam door de Corona-epidemie abrupt ten einde. Dat was zowel sportief als sociaal een forse tegenvaller. Na de zomer hebben wij met z’n allen het voetbal weer opgepakt. Niet op de manier zoals we dat gewend waren, maar met allerlei maatregelen, regels en afspraken die wij als bestuur in een Coronaprotocol met jullie hebben gedeeld. Al deze beperkende maatregelen hadden als doel een nieuwe Corona-besmettingsgolf te voorkomen. meer »

985x gelezen

Voorzorgsmaatregelen i.v.m. corona besmetting bij selectiespeler Redichem

2 september 18:00  Beste leden van Redichem, Een speler van onze herenselectie is op een vakantiebestemming geweest in oranje gebied. In overleg met onze vereniging heeft de speler de quarantaine periode van 10 dagen in acht genomen, voordat de speler weer op sportpark is gekomen.meer »

1307x gelezen

Corona en de seizoensstart

6 augustus 20:45  Beste Redichem leden, Een deel van jullie zal op dit moment nog van de vakantie genieten, maar de voorbereidingen voor de seizoensstart zijn al in volle gang. In tegenstelling tot voorgaande jaren zal het vanwege corona een bijzondere start en verloop van het seizoen worden. Hoe de verenigingen het allemaal moeten fixen door de corona maatregelen is nog een heel grote uitdaging. Jullie bestuur is hier volop mee bezig. meer »

733x gelezen

Voorschriften trainingsdagen

5 mei 12:45  Zoals bekend mag er weer door de jeugd getraind gaan worden, dit is echter wel aan strikte regels gebonden. Bekijk onderstaande instructievideo. meer »

310x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!