Fanshop

Fanshop

Ook op je werk, school of onder de douche aan Redichem denken? Dat is vanaf nu mogelijk met o.a. de enige echte officiële Redichem broodtrommel en Redichem shampoo. Met trots presenteert Redichem de geheel nieuwe webshop! Hieronder vindt u o.a. merchandise, voetbaltenues en keeperskleren. 

Zit er wat leuks voor je tussen? Kies de juiste maat en voeg het toe aan uw winkelmandje om vervolgens via IDEAL af te rekenen. 
Vragen en/of opmerkingen over de webshop? Mail dan naar webshop@redichem.nl 

Retour: Mocht je toch niet blij zijn met je aankoop dan kan je deze retouneren. Mail dan naar webshop@redichem.nl en vermeld hierbij je bestelnummer. In verband met verwerkingskosten zal er €1,- in rekening worden gebracht. 

 

Fansjaal

€ 7,49

Nieuw; Redichem fansjaal.

Douche gel

€ 2,95

Nieuw: Redichem douche gel. Elk flesje bevat 300ml.

Rugzak

€ 2,95

Nieuw: Redichem rugzak.

Lunchbox Mepal

€ 6,49

Nieuw: Redichem Lunchbox Mepal.

Drinkbeker Mepal

€ 4,95

Nieuw: Redichem drinkbeker Mepal.

COMBIDEAL! Lunchset Mepal

€ 10,49

COMBIDEAL: Redichem lunchset Mepal voor maar 10,49.

(NIEUW) Voetbalshirt

€ 7,49

NIEUW in de verpakking voetbalshirt gesponsord door Aannemersbedrijf H. van den Born B.V. en Repromercurius. *Kleur kan afwijken van de foto.

(NIEUW) Voetbalbroek

€ 4,99

NIEUW in de verpakkig zwarte voetbalbroek van het merk Hummel met binnenbroek. Deze broekjes zijn voorzien van een elastische waistband met aantrekkoord voor een betere pasvorm. Alleen verkrijgbaar in maat 116/128. *Kleur kan afwijken van de foto.

(NIEUW) Korte keepersbroek

€ 5,99

NIEUW in de verpakking zwarte korte keepersbroek. Deze broek is voorzien van een elastische waistband met aantrekkoord voor een betere pasvorm. Alleen verkrijgbaar in maat 164 *Kleur kan afwijken van de foto.

Voetbalshirt

€ 4,49

Tweedehands voetbalshirt gesponsord door Hippo Verzekeringen & Hypotheken Alleen verkrijgbaar in maat XL. *Kleur kan afwijken van de foto.

Voetbalshirt

€ 4,49

Tweedehands voetbalshirt gesponsord door Aannemersbedrijf H. van den Born B.V. en Repromercurius *Kleur kan afwijken van de foto.

Voetbalbroek

€ 3,49

Tweedehands zwarte voetbalbroek van het merk Hummel met binnenbroek. Deze broekjes zijn voorzien van een elastische waistband met aantrekkoord voor een betere pasvorm. *Kleur kan afwijken van de foto.

COMBIDEAL!!

€ 6,25

Inbegrepen: tweedehandse voetbalshirt gepsonsord door Aannemersbedrijf H. van den Born B.V. en Repromercurius + tweedehandse voetbalbroek van het merk Hummel met binnenbroek. Deze broekjes zijn voorzien van een elastische waistband met aantrekkoord voor een betere pasvorm. LET OP! Mail vooraf naar webshop@redichem.nl voor voorkeur maten. Wij controleren of de juiste maten aanwezig zijn. *Kleur kan afwijken van de foto.

Keeperstenue

€ 8,99

Tweedehands keeperstenue gesponsoord door Hippo Verzekeringen & Hypotheken. Alleen verkrijgbaar in maat L. *Kleur kan afwijken van de foto.

Keeperstenue

€ 8,99

Tweedehands keeperstenue. Alleen verkrijgbaar in maat L. *Kleur kan afwijken van de foto.

Keeperstenue

€ 8,99

Tweedehands keeperstenue gesponsord door Aannemersbedrijf H. van den Born B.V. en Repromercurius. *Kleur kan afwijken van de foto.

Lange keepersbroek

€ 5,49

Tweedehands zwarte lange keepersbroek. Deze broek is voorzien van een elastische waistband met aantrekkoord voor een betere pasvorm. *Kleur kan afwijken van de foto.

Korte keepersbroek

€ 4,49

Tweedehands zwarte korte keepersbroek van het merk Hummel. Deze broekjes zijn voorzien van een elastische waistband met aantrekkoord voor een betere pasvorm. *Kleur kan afwijken van de foto.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!