Informatie

Informatie

Kom jij ook naar het Oranjefestival?Aanmelden.png


Op 26 mei 2022 doet voetbalvereniging C.V.V. Redichem mee met het Oranjefestival, een initiatief vanuit de KNVB. Het Oranjefestival is een activiteit vol met "Oranje"-voetbalplezier waarin alle aanwezige jeugd zelf gaat "voetballen als Oranje". Meedoen is gratis en aanmelden hiervoor kan heel gemakkelijk door een formulier in te vullen (klik hier). Je hoeft geen lid te zijn van onze vereniging om mee te kunnen doen. 

Voor wie?
Alle kinderen van 4 tot en met 12 jaar oud zijn welkom! Neem gerust een vriendje of vriendinnetje mee.

Wanneer?
Op donderdag 26 mei 2022 wordt het Oranjefestival georganiseerd.

Hoe laat?
Vanaf 10:00 uur ben je welkom op het Sportpark en kan je je aanmelden bij de kantine van voetbalvereniging C.V.V. Redichem. Het Oranjefestival duurt tot c.a. 12:30 uur.

Waar?
Op het Wilhelmina Sportpark bij voetbalvereniging C.V.V. Redichem.

Wat kost het?
Niets. Je hoeft niet op voetbal te zitten of lid te zijn van C.V.V. Redichem, alle kinderen zijn welkom op deze ochtend.

Aanmelden
Aanmelden voor het Oranjefestival is heel makkelijk. Je kan je aanmelden door een formulier in te vullen (klik hier). Vervolgens krijg je van ons een informatiepakket.

Doe je mee?
Geef je dan vóór 17 mei op door het aanmeldformulier in te vullen.

Meer informatie of vragen?
Mocht je meer informatie willen of vragen hebben kan je altijd met C.V.V. Redichem contact opnemen. Dit kan door een mail te sturen naar het volgende mail adres commissarisjeugd@redichem.nl

 

Zien wij jou op donderdag 26 mei?! Wij hopen op een leuke en sportieve voetbalochtend!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!